اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت‌نام دانشجویان و اساتید متقاضی اعزام به سرزمین وحی، با توجه به درخواست‌های مکرر دانشگاهیان مبنی بر تمدید زمان ثبت‌نام و به دلیل تعطیلات در هفته جاری تا پانزدهم آبان‌ماه جاری تمدید شد.

بنابر این گزارش متقاضیان تشرف به سرزمین وحی می‌توانند تا 15آبان‌ماه امسال با مراجعه به سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.irنسبت به ثبت‌نام اولیه عمره مفرده اقدام نمایند.

بنابر اعلام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان؛ قرعه‌کشی اینترنتی در روزهای17 و 18 آبان‌ماه در سراسر کشور برگزار و نتایج آن از طریق سایت لبیک اعلام خواهد شد. همچنین مراسم قرعه‌کشی از دانشگاهیان استان تهران نیز به صورت متمرکز برگزار خواهد شد که اطلاعات دقیق و زمان آن متعاقبا از طریق سایت لبیک اعلام می‌گردد.

شایان ذكر است ثبت‌نام از متقاضیان عمره دانشگاهیان فقط تا ساعت 12 ظهر روز پنج‌شنبه مورخ 15 آبان‌ماه در سایت لبیک امكان دارد و این زمان تمدید نخواهد شد.

گفتنی است، تاکنون حدود دویست و هشتاد هزار نفر از دانشگاهیان کشور جهت تشرف به سرزمین وحی ثبت‌نام نموده‌اند که از این میان 17500 نفر به قید قرعه راهی سرزمین وحی خواهند شد.