اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باتوجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تشویق جوانان به امر ازدواج و همچنین درخواست‌های مكرر دانشجویان در خصوص امکان اعزام به صورت متاهلی؛ با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در سال‌جاری امکان اعزام تعداد محدودی از این زوجین فراهم شد.

بنابر اعلام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان: این ثبت‌نام ویژه دانشجویانی می‌باشد که فقط یکی از زوجین قبلا به صورت مجردی به عمره دانشگاهیان اعزام شده باشد. بر این اساس کدملی فرد اعزام شده در سیستم قابل شناسایی خواهد بود و در صورتی که هر 2 زوج قبلا به صورت دانشجویی مجردی به عمره اعزام شده باشند، امکان اعزام مجدد ایشان وجود نخواهد داشت. همچنین دانشگاهیانی که مشمول این خبر بوده و در سال‌جاری به صورت مجردی در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند در تاریخ‌های ذکر شده با مراجعه به قسمت ویرایش که در ستون سمت چپ سامانه ثبت‌نام عمره می‌باشد، وضعیت ثبت‌نام خودشان را از مجردی به متاهلی تغییر دهند.شایان ذكر است این کاروان‌ها به صورت متمرکز از استان تهران اعزام خواهند شد و دانشجویان مذكور می‌توانند از 13 تا 15 آبان‌ماه به سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir مراجعه نموده و ثبت‌نام نمایند.