اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان؛ ثبت‌نام دانشجویان و اساتید متقاضی اعزام به سرزمین وحی، از 27 مهرماه لغایت 10 آبان‌ماه سال جاری از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به نشانی www.labbayk.ir آغاز شد و منتخبان نهایی از طریق قرعه‌کشی سامانه‌ای در هر استان مشخص خواهد شد.

بنابراین گزارش میزان سهمیه اختصاص یافته از سوی سازمان حج و زیارت برای دانشجویان 15هزار نفر و برای اساتید 2500 نفر است و ثبت نام در سامانه ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان همچون سال گذشته در سه گروه اساتید، دانشجویان پسر مجرد و متاهلین انجام شده و منتخبان نهایی بعد از ایام سوگواری اباعبدا‌الله حسین در دو گروه زائرین اصلی و ذخیره اعلام خواهند شد.

این گزارش می‌افزاید: با توجه به قوانین كشور عربستان مبنی بر عدم صدور ویزا به خانم‌های مجرد پایین‌تر از 45 سال، كماكان امكان اعزام دانشجویان دختر مجرد به عمره وجود ندارد. فقط متاهلین به عمره اعزام خواهند شد و در قرعه‌كشی اولویت با دانشجویان متاهلی است كه اخیرا ازدواج نموده‌اند.

بنابر اعلام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، در سال‌جاری اعزام دانشگاهیان به حج عمره با سال‌های قبل تفاوت چشمگیری دارد بدین ترتیب كه دانشجویان اصلی و ذخیرهای که در قرعه‌کشی انتخاب می‌شوند، باید دوره‌های آموزش مجازی را طی کنند و در صورت موفقیت در این دوره‌ها، مجاز به اعزام به سرزمین وحی خواهند بود.

زمان اعزام دانشگاهیان به عمره احتمالاً از اسفندماه تا پایان اردیبهشت ماه سال 94 خواهد بود که این زمان هنوز قطعی نشده است.

همچنین بنابر اعلام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان قیمت نهایی عمره امسال هنوز مشخص نشده و بعد از قیمت‌گذاری سازمان حج و زیارت از طریق سایت لبیك به زائرین اطلاع‌رسانی خواهد شد. همچنین ستاد عمره جهت تأمین هزینه سفر عمره دانشگاهیان تفاهم‌نامه‌ای را با بانک تجارت جهت اعطای وام قرض‌الحسنه به مبلغ یک میلیون تومان به دانشگاهیان اعزامی منعقد نموده است.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت نیز همانند سال‌های قبل اقدام به اعطای وام قرض‌الحسنه به مبلغ پانصدهزار تومان به هر زائر دانشجوی علوم پزشكی می‌نماید و زائران دانشجوی علوم پزشکی می‌توانند با مراجعه به اداره رفاه دانشگاه محل تحصیل و ارائه در خواست از دفتر امور فرهنگی دانشگاه، وام مذكور را دریافت نمایند.

شایان ذكر است دانشگاهیان در کل دوران تحصیل و تدریس فقط یک‌بار می توانند از سهمیه عمره دانشگاهیان استفاده کنند. همچنین دانشجویانی که در دوره مجردی به عمره اعزام شده‌اند، امکان اعزام به صورت متاهلی را نخواهند داشت.