اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت کارگروه بازبینی دستورالعمل اجرایی آیین‌نامه شوراهای صنفی با حضور دکتر بنی مطلبی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و پونه جهانگیری ریس اداره تغذیه و امور رفاهی و دبیران شوراهای صنفی دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها برگزار شد. در این کارگروه پیشنهادات و نظراتی درباره پیش‌نویس دستورالعمل مطرح شد كه نمایندگان و دبیران شورای صنفی به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. در کارگروه بازبینی دستورالعمل انتخاب شهردار خوابگاه‌ها نیز که با حضور دکتر نژادجواد معاون مدیر کل دانشجویی و مهندس حسن‌زاده رییس اداره طرح اداره کل دانشجویی و دبیران شوراهای صنفی خوابگاه‌ها برگزار شد،در خصوص دستورالعمل انتخاب شهردار نكاتی بیان گردید. در ادامه این دو کارگروه نیز، کارگروه‌هایی به تفکیک مناطق ده‌گانه وزارت بهداشت با حضور دانشجویان این مناطق تشکیل شده است. هدف از تشکیل این کارگروه‌ها که در حال برگزاری است بحث و بررسی مشکلات مناطق، جمع‌بندی مشکلات و در نهایت انتخاب یک نماینده جهت انتقال مسایل منطقه به وزیر بهداشت است. دبیران شوراهای صنفی در ادامه نشست، در جلسه‌ای با وزیر بهداشت دیدار و گفتگو خواهندداشت. نشست سراسری دبیران شوراهای صنفی مرکزی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور صبح شنبه ۱۷ مرداد ماه در ستاد مرکزی وزارت بهداشت آغاز به کار کرد. لازم به ذكر است از دانشگاه علوم پزشكی فسا، جناب آقای عبدالله درویشی نماینده شورای صنفی دانشگاه در این نشست حضور دارند.